středa 24. července 2013

Rybízová bublanina

Rybízová bublanina

4 ks vejce
1 ks vanilkového cukru
250 g cukru moučka
2 dcl vody
2 dcl oleje
350 g polohrubé mouky
1 ks prášku do pečiva

Všechny suroviny smícháme, těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný vyšší plech.
Očištěný rybíz nasypeme do mísy, přidáme lžíci hladké mouky a opatrně promícháme (při pečení zůstane rybíz na povrchu).
Rybíz poklademe na těsto a posypeme drobenkou.


Perly Moravy


Mám ráda jižní Moravu.
Pro její klid a pohodu, pro příjemné a vstřícné lidi, kteří nešetří pohostinností.
Pro nekonečnou klenotnici památek, které potkáváte na každém kroku a které okouzlují i po tolika letech.
Pro nádhernou přírodu Pálavy, spousty cyklostezek, které jí protínají.
A samozřejmě i pro výborné víno, meruňky zářící sluncem a slibně řetízkující slivovici.
Minaret
Mikulov
Milotice

Lednice

Valtice
Nové mlýny
Janův hrad